06. augustus 2023
Impressie Veenhoopfestival
06. augustus 2023
Impressie Veenhoopfestival
We hebben een prachtig optreden neergezet in het mooie Friesland! Onze dank gaat uit naar Henk van Bruggen van "De zaak van Ermelo" en Peter Huijskes, die dit optreden mede voor ons mogelijk hebben gemaakt!
06. augustus 2023
Impressie Veenhoopfestival
08. juli 2023
Veenhoopfestival 6 augustus 2023
Hot news!! Met trots mogen wij meedelen dat wij dit jaar een optreden mogen neerzetten tijdens het Friese Veenhoopfestival! Een festival dat al sinds 1951 jaarlijks gevierd wordt. Dit jaar staan er 4 dagen lang diverse artiesten op het programma. Vocal Miles opent de zondagmiddag om 15.30 uur. Tijdens dit optreden zullen 2 gastmuzikanten de band versterken; Peter Scherrenburg op gitaar en John Forsting op drums. Binnen 2 dagen was de zondag al uitverkocht. Wij zijn er al klaar voor!
29. januari 2023
Lazy Sunday in Ermelo
In het knusse en kleinste Bruin cafe van Ermelo,-Oma's Kroeg, gaven wij sfeer aan de Lazy Sunday. Een middag vol met ontmoeting, ontspanning en een gezellige sfeer!
10. september 2022
September 2022
Aan het prachtige strand bij Horst en Nulde, op een geweldige locatie , mochten wij een optreden weggeven. Wederom een dag met lekker een, veel gezelligheid en een heleboel leuke mensen! Dat maakt ons optreden tot een succes!
05. juni 2022
Schaapsscheerdersfeest Ermelo
Op 4 juni mochten wij de dag opfleuren op het jaarlijkse schaapsscheerdersfeest op de schaapskooi in Ermelo. Het was een prachtige dag , waarbij er voor jong en oud van alles te zien en te doen was, onder het genot van een hapje, drankje en muziek!
07. augustus 2021
Nieuw bandlid
Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Voortaan gaan wij als trio verder! Graag stellen wij jullie voor aan ons nieuwe bandlid Bart Hoitink! Bart is als gitarist en bassist een mooie aanvulling voor Vocal Miles! We zijn heel blij met hem als nieuwe aanwinst en kunnen daardoor nog meer swing geven aan onze nummers! Welkom Bart!!!
16. augustus 2020
En toen lagen alle muzikale plannen en optredens even stil.... Corona zette heel de wereld op zijn kop. Publieke muzikale activiteiten konden niet meer doorgaan. Ook onze geplande optredens werden afgelast. Tot we in April door de lokale TV HK13TV van Harderwijk en Hierden werden benaderd om mee te doen aan het programma "Even Genieten". Met een geweldig resultaat en veel leuke reacties. Kijk voor het hele filmpje en intervieuw bij onze video's. En laat ons weten wat je ervan vindt!
02. februari 2020
Op 31 januari werd het Dwaallichtfestival gehouden in Ermelo. Bezoekers konden kiezen uit 4 voorgeselecteerde routes waarbij 3 artiesten optraden binnen een intieme huiskamersfeer. Vocal Miles werd hiervoor uitgenodigd, en we kijken terug op een mooie avond, en vele positieve reacties. Dank voor de organisatie en de sponsoren die dit festival mogelijk hebben gemaakt!

Meer weergeven