29. januari 2023
Lazy Sunday in Ermelo
In het knusse en kleinste Bruin cafe van Ermelo,-Oma's Kroeg, gaven wij sfeer aan de Lazy Sunday. Een middag vol met ontmoeting, ontspanning en een gezellige sfeer!
10. september 2022
September 2022
Aan het prachtige strand bij Horst en Nulde, op een geweldige locatie , mochten wij een optreden weggeven. Wederom een dag met lekker een, veel gezelligheid en een heleboel leuke mensen! Dat maakt ons optreden tot een succes!
05. juni 2022
Schaapsscheerdersfeest Ermelo
Op 4 juni mochten wij de dag opfleuren op het jaarlijkse schaapsscheerdersfeest op de schaapskooi in Ermelo. Het was een prachtige dag , waarbij er voor jong en oud van alles te zien en te doen was, onder het genot van een hapje, drankje en muziek!
07. augustus 2021
Nieuw bandlid
Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Voortaan gaan wij als trio verder! Graag stellen wij jullie voor aan ons nieuwe bandlid Bart Hoitink! Bart is als gitarist en bassist een mooie aanvulling voor Vocal Miles! We zijn heel blij met hem als nieuwe aanwinst en kunnen daardoor nog meer swing geven aan onze nummers! Welkom Bart!!!
16. augustus 2020
En toen lagen alle muzikale plannen en optredens even stil.... Corona zette heel de wereld op zijn kop. Publieke muzikale activiteiten konden niet meer doorgaan. Ook onze geplande optredens werden afgelast. Tot we in April door de lokale TV HK13TV van Harderwijk en Hierden werden benaderd om mee te doen aan het programma "Even Genieten". Met een geweldig resultaat en veel leuke reacties. Kijk voor het hele filmpje en intervieuw bij onze video's. En laat ons weten wat je ervan vindt!
02. februari 2020
Op 31 januari werd het Dwaallichtfestival gehouden in Ermelo. Bezoekers konden kiezen uit 4 voorgeselecteerde routes waarbij 3 artiesten optraden binnen een intieme huiskamersfeer. Vocal Miles werd hiervoor uitgenodigd, en we kijken terug op een mooie avond, en vele positieve reacties. Dank voor de organisatie en de sponsoren die dit festival mogelijk hebben gemaakt!
30. juni 2019
Zaterdag 22 juni was een prachtige zonnige dag! Wat is er veel talent te zien in de omgeving en hoe mooi is het om dit op zo’n dag te kunnen laten zien. Het terras op de Dorpskamer Ermelo werd een gezellige boel!
10. juni 2019
Onlangs mochten wij spelen na een trouwplechtigheid, tijdens de felicitaties en een borrel. Een mooie dag; de zon liet zich regelmatig zien, een geslaagd optreden op een prachtige locatie, nl het Beauforthuis in AusterlitZ!
22. april 2019
16. maart 2019
Op 16 maart was Vocal Miles te zien en te beluisteren bij dit evenement waar lokale bands zich van hun beste kant konden laten zien. Een gezellige en afwisselende avond vol talent!

Meer weergeven