30. juni 2019
Zaterdag 22 juni was een prachtige zonnige dag! Wat is er veel talent te zien in de omgeving en hoe mooi is het om dit op zo’n dag te kunnen laten zien. Het terras op de Dorpskamer Ermelo werd een gezellige boel!
10. juni 2019
Onlangs mochten wij spelen na een trouwplechtigheid, tijdens de felicitaties en een borrel. Een mooie dag; de zon liet zich regelmatig zien, een geslaagd optreden op een prachtige locatie, nl het Beauforthuis in AusterlitZ!
22. april 2019
16. maart 2019
Op 16 maart was Vocal Miles te zien en te beluisteren bij dit evenement waar lokale bands zich van hun beste kant konden laten zien. Een gezellige en afwisselende avond vol talent!
07. december 2018
Stichting Kunstcollectief StEK, opende op 8 december 2018 haar winterexpositie met het thema "Licht". Vocal Miles verzorgde de muzikale omlijsting.
05. december 2018
Na een aantal audities hebben wij onze slaggitarist gevonden!! Welkom Ronald Verhagen! Wij hebben er zin in om samen Vocal Miles nog meer te laten klinken en stralen! Op naar een fijne samenwerking en de volgende muzikale kilometers! Later meer info over Ronald.
26. augustus 2018
Wij zoeken een enthousiaste slaggitarist om er muzikaal nog meer uit te halen, dan er al in zit! Als je daarnaast ook nog koorpartijtjes kan zingen is dat zeker een pre! We oefenen wekelijks op maandagavond afgewisseld in Ermelo / Heerde. Enthousiast geworden? Stuur dan een mail naar info@vocalmiles.nl Hopelijk zien we jou snel! Groetjes, Cor en Anita